top of page

nov. 07., K

|

Müpa Auditorium

Műtárgybefektetési Konferencia 2023.

Műtárgybefektetési Konferencia 2023.
Műtárgybefektetési Konferencia 2023.

Idő és helyszín

2023. nov. 07. 8:40 – 18:00 CET

Müpa Auditorium, Budapest, Komor Marcell u. 1, 1095 Magyarország

Az eseményről

Program: www.mutargykonferencia.hu/program-2023

Jegyvásárlás: www.mutargykonferencia.hu/jegyvasarlas

A műtárgy.com, a hazai műtárgypiac vezető információsportálja ötödik alkalommal hirdeti meg a Műtárgybefektetési Konferenciát a szakma legkiválóbb szakembereinek közreműködésével. A konferencia azoknak szól, akik aktívan érdeklődnek a műkereskedelem és a műtárgyvásárlás iránt. Szeretnének tájékozódni a műtárgypiaci tendenciák iránt, új befektetési lehetőségeket keresnek és az ehhez kapcsolódó piaci információkat a szakma kiemelkedő képviselőitől, első kézből szeretnék megtudni.

Az idei konferencia kiemelten foglalkozik a magán- és vállalati gyűjtemények létrehozásának és gyarapításának motivációival, a műkereskedelem adózási kérdéseivel, a magángyűjtők és múzeumok együttműködésével, az ékszer, mint alternatív befektetés lehetőségeivel és az új technológiák és innovációk megjelenésével a műkereskedelemben. A konferencián mutatjuk be először a legdrágább élő és nem élő művészek rangsorát a frissen kiadott A magyar művészek aukciós piaca kiadvány alapján.

A konferenciára Budapestre érkezik Pierre Vasarely, a Fondation Vasarely alapítvány vezetője, aki új könyvét - Vasarely regényes évszázada - mutatja be apja és nagyapja életútjáról, személyes történeteivel kiegészítve ezt. Az ebédszünetben a könyv dedikáltatására is lehetőség nyílik.

A konferencia résztvevői megkapják a Kutatás a hazai műtárgyvásárlási szokásokról tanulmányunkat és A magyar művészek aukciós piaca című2023-ban publikált kiadványt, amely a magyar művészek hazai és nemzetközi aukciós teljesítményét elemzi toplistákkal, ábrákkal szemléltetve.

Az egész napos rendezvényen előadások, kerekasztal beszélgetések, svédasztalos ebéd, kávé-tea-üdítő, VIP programok és kiváló networking lehetőség várja a résztvevőket.

Kinek szól a konferencia?

  • műtárgypiaci befektetőknek
  • kezdő gyűjtőknek és aktív műgyűjtőknek
  • műtárgy vásárlóknak
  • privátbanki ügyfeleknek, akik új befektetési területet keresnek
  • műtárgypiacon szolgáltató cégeknek
  • műkereskedelmi szereplőknek

Program: www.mutargykonferencia.hu/program-2023

Jegyvásárlás: www.mutargykonferencia.hu/jegyvasarlas

Esemény megosztása

bottom of page