KAT_7274_másolata.JPG

KOLLMANN SZILVIA

közgazdász-művészettörténész, műgyűjtői család sarjaként, 9 éves multinacionális banki tapasztalattal és több mint 10 éves műtárgypiaci tapasztalattal rendelkezik. 2011-ben alapította és vezeti a műtárgy.com vezető műkereskedelmi és művészeti hírportált. A Műtárgyak Éjszakája fesztivál igazgatója, a Műtárgybefeketés.hu és Műtárgykonferencia.hu projektek vezetője. Személyesen áll ügyfelei rendelkezésére a tanácsadás keretében. Speciális igény esetén, további szakterületeken (jogi, pénzügyi, adó, művészeti szakágak) történik szaktanácsadás az érintett szakértők bevonásával.

IMG-0697.JPG

SZABÓ ANDREA 

esztéta, 2016. óta a műtárgy.com művészeti és értékesítési koordinátora. A Műtárgyak Éjszakája projektmenedzsere, festménybecsüs, az ART ADVISORY BUDAPEST tanácsadási koordinátora. Aktívan követi a kortárs művészeti közéletet.

tünde.jpg

SIPOS TÜNDE

A Ludwig Múzeum kurátoraként kortárs kiállítások szervezésével foglalkozik. Rendszeresen vezet
tárlatvezetéseket, műterem látogatásokat és publikál különféle művészeti témákban. Korábban
műkereskedelemben dolgozott műtárgy-és ékszerbecsüsként. Tapasztalattal rendelkezik műtárgyak
értékbecslésével, figyelemmel kíséri az aktuális műtárgypiaci jelenségeket, melyeket előadásaiban is
ismertet. Jelenleg is foglalkozik árverésekhez kapcsolódó feladatkörök megszervezésével és
lebonyolításával. Átfogó rálátása segíthet ügyfeleinknek mind a kortárs, mind a klasszikus műtárgyak
körében.

_DSC3960.jpg

SERGEY GLEKOV

műtárgypiaci szakértő, aki korábban a Skate’s Art Market Research kutatásvezetője volt, ahol piackutatással, piaci elemzések írásával és a műtágypiac teljesítményének a mérhetőségével foglalkozott. Munkájában a műtárgypiac gazdasági elemzésére specializálódott Glakov alkalmazott matematikus és Budapesten végezte el a CEU Business School MBA képzését.